12 de novembre 2007

Cicle Homenache a Gracieta




(Ganivet de premsa de l'Achuntament)
La Rechidoria de Cultura i l'Oficina d'Us i Prevenció del valencià han programat un cicle de películes en castellà de l'afamada actriu local Gracieta Queli. Este event cultural que té com a objectiu retrobar els nostres arrels, comptarà amb la següent filmografia:

"Blog, solo ante el peligro" que relata les experiències d'un rechidor minoritari que es resistix a doblegar-se davant el pes dels grups majoritàris.

"Mogamgol" la tragicomèdia d'un futboliste de l'Africa Tropical que emigra a Europa en pastera i arriba a ser Pichichi de la lliga.

"La ventana indiscreta" un documental que ens narra com es veu el món des de la sexta o sisena planta d'un edifici consistorial.

"La angustia de vivir" un thriller sicològic al voltant de la vida i obra d'aquells afiliats del PePeT que mai sospitaren que la xiqueta arribaria a ser excelentíssima.

"Atrapa a ese ladrón" un film basat en una novela de Altufo Perez Reverde al voltant d'un aventurer que furta cartes esfèriques de la Biblioteca Nacional.

"Crimen perfecto" un relat historiciste dels succesos viscuts al si del PESOÉ local des de la dimissió del seu secretari general fins a la seua tornada al poder.

"Alta sociedad" una tv-movie de crítica social al voltant de l'ampulós i rebombòric protocol que es fa servir al món de les facheres majors.

"Los puentes de Dipu Tación" una película èpica de l'época dels faraons i de com tardaven segles en alçar un pont entre el poble i el polígon.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Més val a soles que mal acompanyat!