09 de setembre 2009

El Groc Està De Moda

Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament

Coincidint amb el començament del curs escolar, des de l'Achuntament no hem trobat millor manera d'ajudar a l'alumnat, que fent-li més atractiva la tornada a les aules, (qui diu aules diu barracons, barraques, contenidors o altres espais modernament preparats per a la docència i que tant agraden als nostres xiquets), amb una desfilada de moda (I de pas, com sempre pensant en clau local, li peguem una espenteta al comerç autòcton)

A la crida de l'equip de govern, van acodir massivament a la Partida de les Pedretes del nostre poble, una gentada de gent a fruir i gaudir de la festa. Pallasos i altres atraccions animaven la trobada, mentre els xiquets podien comprovar les impresionants instalacions que tindrien en un futur, quan Petacé ens deixe en pau amb la crisis, per al seu ensenyament. Això sí, tot formava part del taller d'imaginació i creativitat, un dels molts que es varen disposar junt als pallasos i diverses atraccions.

La desfilada de moda va ser tot un èxit de participació i organització, com no podia ser d'una altra manera tractant-se d'este equip de govern, encara que el remat final, inesperat i gratament sorpresiu fon quan la pròpia Excelentíssima va tancar la desfilada lluint un vestit groc amb unes aplicacions en color negre, que va deixar bocabadats a tots els presents, que no pogueren més que trencar el seu esbalaïment colectiu amb un fortíssim aplaudiment d'orgull i satisfacció. Si Frita Palmerà, va posar de moda el roig alcaldessa, o Trinity Simenez la jupa de cuiro, a partir d'ara, sense cap dubte, el sector de la moda parlarà del Groc Exclentíssima.