22 de juliol 2008

Naix AutobomboPuntEs

Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament

Naix al nostre poble la revista AutobomboPuntEs, una publicació editada per l'Achuntament, que arreplegarà la realitat kultural, festiva (principalment de les Klavaries i dels tiris i troians), social i de l'actualitat en cheneral de la nostra ciutat.

En el seu primer número de chuliol i agost obri les seues fulles amb un relat de terror del conegut escritor Estifen Kling, titulat "Els misteris de la Torre", posteriorment repasa objectivament l'actuació del nou rèchim de govern de l'Achuntament amb els monogràfics "Primer Any de la Victòria", "99 sigrons per a les ocassions", o "Operacions d'estètica per al nostre poble"

La publicació es completa amb un guiny a la crònica rosa amb "Les nòvies preferixen el blanc", un racó per al mich ambient per a parlar de la protecció de la rachola al nostre poble, i un completíssim buk de fotografies de l'Excelentissima, a major glòria seua, acompanyada de tantes i tantes persones del nostre poble que l'adoren.

Encara que el plat fort de la revista és l'espai dedicat a les pròximes festes patronals dels Sants de la Pera, amb sengles entrevistes al capità tiri, Rigoperto Menchú, i al capità troià, Diego Patilleros, i tot el programa de festechos entre els que destaquen els inigualables concerts de Porfin Ospone (cantautor de fama internacional), Karlos Maute (cantant de boleros), i el conegut grup de rock en valencià Amarra'l que tindrà com a telonero al conjunt andalús Miarma.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, n'hi haurà talla pa mi d'eixa camiseta? Si te'n done una meua me la faràs?

Un admiraor.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim admiraor, tenint en compte l'amplària i grandària de la machoria dels membres del Consell de Redaqsió de L'eScLaFiT, no patisca vosté per la talla de la camiseta. Ni ha per a tots i totes.

Naturalment no volem deixar passar l'ocassió per a agraïr-li de tot cor la seua admiració.

Anònim ha dit...

On puc trovarla? o en el seu defecte la cosinagermana
autobom-bim.

En la uep munisipal no hi es....

merçes.

Anònim ha dit...

Ya m'imachine que ni haurá talla pa mi que me compre les camises en Tallas Aspasiales. Ya li demanaré una camiseta pa mi. Crec que vosté i yo se conegam d'un curset que ham fet de valenciá per correspondencia.

L'admiraor.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim admiraor, vosté demane la camiseta que camiseta tindrà.

Per altra banda, posats en contacte amb el nostre cap de redaqsió, ens informa que possiblement vosté ha de ser més machor que ell, perque si com vosté ha manifestat que va fer un curset de valencià per correspondència, en el cas del nostre redactor ja ho ha fet per correu electrònic.

En tot cas, de nou, gràcies per la seua manifesta admiració i esperem respondre a eixa admiració durant molt anys

Anònim ha dit...

Que bó,amb el gobern que tenim, aquest poble necessita una mica més d'humor . Enhorabona!!